Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Βeaute: express και τώρα..!!!

'Εσπασε το νύχι σου και η λίμα σου απεργεί?
Το αντιηλιακό μαλλιών σου βρίσκεται σε διακοπές?
Το πρόσωπό σου διψάει?
Μη μου ανησυχείς, sssh..ου έχω την λύση!!!

Σπασμένο νύχι: έχεις βγει και ξαφνικά γίνεται το μοιραίο. Αντί να ψάχνεις για λίμα και να χαλάσεις το ραντεβού σου, πάρε ένα σπιρτόκουτο. Οι μαύρες πλευρές του κάνουν την ίδια δουλειά και τα περίπτερα θα είναι έτοιμα να στο προμηθεύσουν.
Τελείωσε το αντιηλιακό μαλλιών: no problem! Άπλωσε μια γενναία ποσότητα απο την αγαπημένη σου μάσκα μαλλιών. Η ζέστη θα ανοίξει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα, τα μαλλιά σου να σε ευγνωμονούν. Προσοχή όμως.. όχι στις ρίζες.
 (extra tip) : Μπορείς να ανανεώνεις τη μάσκα κάθε φορά που βγαίνεις απο τη θάλασσα, γι'αυτό έχε την πάντα μαζί σου.

Πρόσωπο που θέλει επειγόντως service:  Χαλάρωσε και αφήσου στα χέρια της φύσης! Άπλωσε μέλι, κάνε το μπάνιο σου ( η θερμότητα άλλωστε είναι υπέρ σου) και ξέβγαλε με χλιαρό, προς κρύο νερό. Έχεις άλλα 2-3 λεπτά στη διάθεσή σου? Πρίν ξεβγάλεις, βάλε λίγη ζάχαρη στο πρόσωπο σου και τρίψε απαλά με κυκλικές κινήσεις.
 (extra tip): To ίδιο μείγμα -αλλά σε μεγαλύτερη ποσότητα- μπορείς να εφαρμόσεις και στο σώμα σου (ή εναλλακτικά δοκίμασε με λάδι)

Σου έχω ένα ακόμη μυστικό για σένα που θες το δέρμα σου να κερδίζει τις εντυπώσεις!
And the winner is... ALMOND OIL:) Έχε πάντα στο νεσεσέρ σου έλαιο αμυγδάλου (το προμηθεύεσαι απο φαρμακείο). Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνες B, A και Ε και είναι συμβατό με τα λιπίδια της επιδερμίδας σου. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα σου αναζωογονημένο και απαλό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο και στο σώμα κάνοντας απαλό μασάζ εώς ότου απορροφηθεί. Μπορείς να το απλώσεις μετά τη μάσκα με μέλι που διάβασες παραπάνω. Α! και κάτι ακόμα: είναι κατάλληλο για την περιοχή των ματιών γιατί θρέφει τις βλεφαρίδες.
(extra tip): Σαν όλα τα λάδια που σέβονται τον εαυτό τους, θυμίσου ότι θέλει λίγη ποσότητα ε??
photos: weheartit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου