Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

φθινοπωρινό service ομορφιάς..

Ανάμεσα στις διακοπές που τελειώνουν και στο φθινόπωρο που έρχεται,νομίζω οτι είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε εναν έλεγχο σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά και φυσικά να τινάξουμε την άμμο απο το νεσεσέρ μας και να ανανεώσουμε τις ''προμήθειές'' μας..
Σώμα:
Ένα καλό scrub σώματος, πρέπει να μας συντροφεύει όλο το φθινόπωρο.Θα απολεπίσει απαλά το σώμα σου, θα το ενυδατώσει( απαραίτητο, αν αναλογιστείς πόσες ώρες πέρασες αγκαλιά με την ξαπλώστρα!) και θα το αφήσει καθαρό και μυρωδάτο!
(αγαπημένο μου, είναι το body scrab με άρωμα καρύδας ,απο το Body Shop!)
Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις body butter ( αντι ενα απλό γαλάκτωμα σώματος), που είναι πλουσιότερο σε υφή. Ιδανικό είναι το body butter της ίδιας σειράς, που περιέχει γάλα καρύδας. Απορροφάται γρήγορα, μαλακώνει και ενυδατώνει για τουλάχιστον 24 ώρες!
Πρόσωπο:
Έλεγξε προσεχτικά το πρόσωπό σου.Αν έχεις πανάδες απο την αλόγιστη έκθεση στον ήλιο, τότε ένας λευκαντικός ορός, είναι ότι πρέπει, για να εξαφανίσει σταδιακά και να αφήσει την επιδερμίδα σου όμορφη και νεανική. Μπορείς να κάνεις μάσκα 2 φορές την εβδομάδα για να αναπλάσεις και να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου.Στόχος είναι να σβήσεις,σιγά-σιγά τη ζημιά που έχει κάνει ο ήλιος, όλο το καλοκαίρι.( ιδανική είναι η express beauty μάσκα με πράσινο άργυλο της Apivita. Περιέχει αλόη, πρωτείνες σιταριού και αιθέρια έλαια λεβάντας, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή.Επίσης ο πράσινος άργυλος, καθαρίζει τους πόρους, μειώνοντας τα σπυράκια.Ιδανικό προ'ι'όν για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.) Αντί για κρέμα νύχτας, μπορείς να βάλεις ένα εντατικό serum.
Mαλλιά:
Χρειάζεσαι επειγόντως μια πλούσια μάσκα μαλλιών,ειδικά αν είναι ξηρά ή έχουν υποστεί ταλαιπωρία.
Διάλεξε μια που να θρέφει τις κατεστραμμένες άκρες, να επαναφέρει την υγρασία τους και να χαρίσει όγκο, στα άτονα μαλλιά σου.Αγαπημένη και οικονομική, είναι η κρέμα μαλλιών Τimotei για εντατική επανόρθωση. Το υπέροχο άρωμά της, μου θυμίζει διακοπές, γιαυτό την χρησιμοποιώ όλο τον χειμώνα! Aν δεν την ξεβγάλεις όλο το βράδυ, θα δείς εντυπωσιακά αποτελέσματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου