Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

my top 5..

Aν πρέπει να θυμάσαι μόνο 5 tips, για να είσαι πάντα όμορφη και λαμπερή, τότε κάνε copy paste, στα δικά μου αγαπημένα..


1) Πρώτα απ'όλα, πρέπει να ενυδατώνεις εσωτερικά τον εαυτό σου, πίνοντας όσο πιο πολύ νερό μπορείς, καθημερινά( εγω κάθε πρωί, πριν κάνω οτιδήποτε,βάζω σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό 2 σταγόνες λεμόνι και το πίνω. Έπειτα μια κουταλιά μέλι, είναι το φυσικό αντισηπτικό μου, χάρη στις αντιμηκυτιακές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες).
2) Κατανάλωσε πολλά φρούτα και λαχανικά, κατά την διάρκεια της ημέρας.Επίσης ενα ισορροπημένο μενού, πλούσιο σε βιταμίνες Β και C, θα βοηθήσει στην λάμψη της επιδερμίδας σου..

3) Κόψε το κάπνισμα και το αλκοόλ.( Μόνο ενα ποτηράκι κόκκινο κρασί την ημέρα , είναι οτι πρέπει!)
4) Κοιμήσου τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα ( αλλά θυμήσου να έχεις πέσει στο κρεββάτι σου, πριν τις 11 το βράδυ..) Με τον ύπνο τα κύτταρα μας,αυξάνονται και επισκευάζονται και το ανοσοποιητικό μας σύστημα επαναφορτίζεται.
5) Καθάρισε καλά το πρόσωπο σου πριν πας για ύπνο, όσο κουρασμένη και αν είσαι ,ακόμα και αν δεν έχεις μακιγιάζ. Χρησιμοποιήσε ενα απαλό υγρό καθαρισμού, για να απαλάξεις το πρόσωπό σου απο τους ρύπους αλλά και να μην αφήσεις κλειστούς τους πόρους του δέρματος.( Εγω χρησιμοποιώ το υγρό σαπούνι της Castalia και ξεπλένω πολύ καλά με παγωμένο νερό).Τέλος κάνε συχνή απολέπιση, για να αποβάλεις τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τα υπολείμματα απο προ'ι'όντα μακιγιάζ.(Λιπαρή επιδερμίδα: 2 φορές /εβδομάδα,Κανονική :1 φορά/εβδομάδα, Ξηρή ή αφυδατωμένη:1 φορά κάθε 10 ημέρες)
υγ.Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα,( με δείκτη προστασίας ακόμη και το χειμώνα ε?).Για τη νύχτα, χρησιμοποίησε ένα serum, για να βοηθήσεις την αναδόμηση της επιδερμίδας σου.Αυτά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου