Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

sssh!..it's a secret..

Bάφομαι πολλές ώρες καθημερινά( το ομολογώ..και μου αρέσει). Τί γίνεται όμως όταν το πρόσωπό μου θέλει να αποτοξινωθεί και να απαλλαγεί απο όλα αυτά τα καλλυντικά που του φράζουν τους πόρους και κάνουν θαμπή την επιδερμίδα του? Γίνεται να τρέχω κάθε τρείς και λίγο στην αισθητικό?Έχοντας δοκιμάσει άπειρα scrub, ήθελα αυτό το ένα και μοναδικό, που θα με έκανε να ορκιζόμουν στο όνομά του..Έτσι λοιπόν και αφού ''απείλησα'' την αισθητικό μου,μοιράζομαι το μυστικό μου, μαζί σου..
Το απολεπιστικό προ'ι'όν της Benostan, σίγουρα θα σε κάνει να τρίβεις τα χέρια σου ικανοποιημένη,αλλά και να μειώσεις έτσι το budget σου..
Η Benostan, είναι μια εταιρία φαρμακευτική που βασίζεται στην προσεχτική επιλογή των πρώτων υλών, επιλέγοντας βότανα βιολογικής καλλιέργειας, υψηλής ποιότητας και δραστικότητας όπως τα φύλλα και το αγνό λάδι ελιάς, το θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο και άλλα.Με σύμμαχο της,τη φύση και με 25 χρόνια αφοσίωσής της γύρω απο την ευεργετική  και θεραπευτική  δράση της ελιάς στο δέρμα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορα δερματολογικά προβλήματα αισθητικής προσώπου, σώματος και προσωπικής υγιεινής.Τα συστατικά του είναι πανομοιότυπα με αυτά που φιγουράρουν στα ράφια των ινστιτούτων αισθητικής και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια που θα είχες, αν έκανες μια επίσκεψη σε αυτά.Δεν θα ήταν πολύ ωραίο ενα επαγγελματικό αποτέλεσμα ..στο σπίτι σου? Το συγκεκριμένο λοιπόν, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ώστε κάτω απο το δέρμα σου, τα δερματικά κύτταρα να οξυγονώνονται καλύτερα, αποφράζοντας τους πόρους, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία, δίνοντας φρεσκάδα και φωτεινότητα!
Χωρίς χρώμα και σιλικόνες, δίνει το φιλί της ζωής, με το πρώτο άγγιγμα!
Η τιμή του είναι αντιστρόφως ανάλογη με το αποτέλεσμα( τα 50 ml, κοστίζουν μόνο 13.50 ευρώ).

*κάνε κλικ εδώ,για να τσεκάρεις και τα άλλα προ'ι'όντα ή να το αγοράσεις απο το e-shop, με έκπτωση, γιατί ίσως δυσκολευτείς να το βρείς σε όλα τα φαρμακεία)


Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

κορρέ.. μου εσυ!

Aγόρασα πρόσφατα το scrub του Κορρέ με θυμαρίσιο μέλι. Διστακτική, στην αρχή,γιατί δεν βρήκα το αγαπημένο μου (θα σου πω αργότερα γι΄αυτό), αλλά τελικά το ευχαριστήθηκα!
Έχει κρεμώδη υφή και απαλούς κόκκους φυτικής προέλευσης.Οι κόκκοι καρυδιού που περιέχει, καθάρισαν πολύ καλά τους πόρους της επιδερμίδας μου, χωρίς να την ερεθίσουν, απομάκρυναν τα νεκρά κύτταρα, δίνοντας της μια λεία και απαλή όψη..
Περιέχει επίσης μέλι( το αγαπημένο μου συστατικό), που διατήρησε την υγρασία της επιδερμίδας μου, κάνοντάς την ελαστική. Στα συν είναι ότι δεν χρειάστηκε να βάλω ενυδατική κρέμα μετά..
Τα 16ml. έχουν μόνο 2.50 ευρώ..Τι λές ? θα το δοκιμάσεις?

όμορφη?..φυσικά!


Η μαμά μου έλεγε πάντα: ''Ποτέ να μην βάζεις στο πρόσωπό σου, αυτό που δεν μπαίνει ούτε στο πιάτο σου''...

Χιλιάδες βαζάκια, μπουκαλάκια  με το ελιξήριο της νεότητας, έχουν κάνει κατάληψη στα ράφια μας και υπόσχονται θαύματα..Πόσα απο αυτά όμως ..πραγματοποιούν?

Γιατί δεν εμπιστεύεσαι τη δύναμη της φύσης? Γιατί δεν επιλέγεις φρέσκα προ'ι'όντα απο το ψυγείο σου ή τη λα'ι'κή της γειτονιάς σου, που μπορούν να σε κάνουν πιο όμορφη και λαμπερή αλλά και να σε γλιτώσουν απο περιττά έξοδα?( για παράδειγμα, λίγο γιαούρτι με φρέσκα φρούτα , είναι μια super αποτοξινωτική μάσκα, που ''δουλεύει'' το ίδιο καλά με μια αντίστοιχη χημική,που κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ).

Επιπλέον οτιδήποτε φτιάχνουμε σπίτι, είναι 100% natural.Το γεγονός οτι τα αγνά αυτά προ'ι'όντα δεν περιέχουν συστατικά που δεν μπορούμε να προφέρουμε,είναι αρκετά σημαντικό.

Τα νέα είναι καλά, ακόμα και για εσένα που έχεις ευαίσθητο δέρμα ή για εσένα που είσαι ενάντια στα πειράματα που γίνονται στα ζώα..

Την επόμενη φορά, λοιπόν που θα πας για ψώνια, μην ξεχάσεις την λίστα ομορφιάς σου!!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

αντηλιακό..ποδιών!!

Τώρα που το καλοκαίρι τελείωσε, μην πετάξεις το αντηλιακό που σου περίσεψε.Άπλωσε το στα πόδια σου , πριν χρησιμοποιήσεις το ξυραφάκι , προστατεύοντάς τα έτσι απο τα'' ατυχήματα''.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Στο κόκκινο...

Tumblr_lrri0useyk1r2s3qeo1_500_large

υποστηρίζω την άποψη πως το κόκκινο κραγιον ταιριάζει σε όλες!
Yπάρχει ωστόσο μια απόχρωση του, μοναδική για τα χείλη σου.. δεν μένει παρα να τη βρεις και σήμερα πριν βγεις απ'το σπίτι να βαφτείς.. στο κόκκινο(!) και πίστεψε με θα νιώσεις αμέσως περιποιημένη αλλά και πιο όμορφη.
sssh: μη φορτώσεις το υπόλοιπο μακιγιαζ. Προτίμησε καφέ μολύβι στο εσωτερικό των ματιών και τόνισε ελαφρά τις βλεφαρίδες σου!

Μη μείνεις στην άποψη οτι φοριέται μόνο το βράδυ και δώσε στην καθημερινότητά σου τη λάμψη που της αξίζει!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

my top 5..

Aν πρέπει να θυμάσαι μόνο 5 tips, για να είσαι πάντα όμορφη και λαμπερή, τότε κάνε copy paste, στα δικά μου αγαπημένα..


1) Πρώτα απ'όλα, πρέπει να ενυδατώνεις εσωτερικά τον εαυτό σου, πίνοντας όσο πιο πολύ νερό μπορείς, καθημερινά( εγω κάθε πρωί, πριν κάνω οτιδήποτε,βάζω σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό 2 σταγόνες λεμόνι και το πίνω. Έπειτα μια κουταλιά μέλι, είναι το φυσικό αντισηπτικό μου, χάρη στις αντιμηκυτιακές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες).
2) Κατανάλωσε πολλά φρούτα και λαχανικά, κατά την διάρκεια της ημέρας.Επίσης ενα ισορροπημένο μενού, πλούσιο σε βιταμίνες Β και C, θα βοηθήσει στην λάμψη της επιδερμίδας σου..

3) Κόψε το κάπνισμα και το αλκοόλ.( Μόνο ενα ποτηράκι κόκκινο κρασί την ημέρα , είναι οτι πρέπει!)
4) Κοιμήσου τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα ( αλλά θυμήσου να έχεις πέσει στο κρεββάτι σου, πριν τις 11 το βράδυ..) Με τον ύπνο τα κύτταρα μας,αυξάνονται και επισκευάζονται και το ανοσοποιητικό μας σύστημα επαναφορτίζεται.
5) Καθάρισε καλά το πρόσωπο σου πριν πας για ύπνο, όσο κουρασμένη και αν είσαι ,ακόμα και αν δεν έχεις μακιγιάζ. Χρησιμοποιήσε ενα απαλό υγρό καθαρισμού, για να απαλάξεις το πρόσωπό σου απο τους ρύπους αλλά και να μην αφήσεις κλειστούς τους πόρους του δέρματος.( Εγω χρησιμοποιώ το υγρό σαπούνι της Castalia και ξεπλένω πολύ καλά με παγωμένο νερό).Τέλος κάνε συχνή απολέπιση, για να αποβάλεις τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τα υπολείμματα απο προ'ι'όντα μακιγιάζ.(Λιπαρή επιδερμίδα: 2 φορές /εβδομάδα,Κανονική :1 φορά/εβδομάδα, Ξηρή ή αφυδατωμένη:1 φορά κάθε 10 ημέρες)
υγ.Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα,( με δείκτη προστασίας ακόμη και το χειμώνα ε?).Για τη νύχτα, χρησιμοποίησε ένα serum, για να βοηθήσεις την αναδόμηση της επιδερμίδας σου.Αυτά!




Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

chi..σου λέω!!

Θέλω να σου γνωρίσω τον'' φύλακα άγγελο''των μαλλιών μου! Μαζί καταφέραμε πολλά, όλο το  χειμώνα που πέρασε. Μπορεί το καλοκαίρι αυτό, να παραγκωνίστηκε λίγο και να χρησιμοποιήθηκε για άλλο ''σκοπό'', αλλά υπόσχομαι οτι απο δω και πέρα, θα έχει πρώτη θέση στη καρδιά τη δική μου, (αλλά και του νεσεσέρ μου, επίσης!).Ας τα πάρουμε απο την αρχή: Βάφω πολλά χρόνια τα μαλλιά μου, με αποτέλεσμα να έρθω αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα  αυτής μου της επιλογής. Kατεστραμμένες άκρες, αφυδατωμένα μαλλιά, που'' έβλεπαν'' σεσουάρ και ''έτρεχαν'', ανύπαρκτη λάμψη .Σε μια λοιπόν απο τις καθιερωμένες επισκέψεις μου στο κομμωτήριο, -αναγκάστηκα- να δοκιμάσω''ενα νέο προ'ι'όν που υπόσχεται θαύματα, θα δείτε..'' κατά τα λεγόμενα της κομμώτριας.''Άλλη μια υπόσχεση, στο βωμό της ομορφιάς και στα αυτιά κάθε μανιακής με το shopping'',σκέφτηκα. ΄΄Ετσι λοιπόν - δεν ήθελα και πολύ-  δοκίμασα το best seller! των μαλλιών μου..Chi Silk Infusion ,το όνομα του και είναι πραγματικά τέλειο!


Περιέχει καθαρό μετάξι και πρωτείνες σίτου και σόγιας.Έιναι μια πλούσια θεραπεία που δεν ξεβγάζεται ( πριν το styling αλλά και μετά απο αυτό).Τα μαλλιά μου αναδομήθηκαν,ενυδατώθηκαν και προστατεύθηκαν απο τις συνεχείς επιθέσεις της πρέσας ,του σεσουάρ ,των χημικών βαφών.Η λάμψη και η απαλότητά τους, είναι εμφανή! Το άρωμά του;.. απλά τέλειο!!
Αυτό που ίσως δεν θα σου πεί κανένας, είναι οτι αυτό το μοναδικό προ'ι'όν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν λάδι σώματος.! Είναι super ενυδατικό και δεν χρειάζεται να βάλεις επιπλέον άρωμα!
Δεν το αλλάζω με τίποτα!!
(extra tip: επειδή δεν υπάρχει στο εμπόριο, μπορείς να το αγοράσεις μόνο απο κομμωτήρια που συνεργάζονται με αυτή την εταιρία. Ε γω όμως το προμηθεύομαι μέσω ίντερνετ, σε πιο οικονομική τιμή, κάνε κλικ εδω

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

πάμε.. ψυγείο??

Εξοικονόμησε χρήματα, φτιάχνοντας αυτές τις εύκολες και γρήγορες ''συνταγές'', για την ομορφιά σου.100% φυσικά προ'ι'όντα, δεν περιλαμβάνουν συντηρητικά ή συστατικά επικίνδυνα για την υγεία σου. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο όλους ( ανεξαρτήτως τύπου δέρματος). Δεν είναι τυχαίο που η Κλεοπάτρα , χρησιμοποιούσε τόνους λάσπης για το πρόσωπο και το σώμα της.. έτσι δεν είναι?
Λοιπόν, πάμε μια βόλτα μέχρι το ψυγείο σου?
Καθαριστική μάσκα: Ανακάτεψε 1/2 κούπα βρώμη, 1 ολόκληρο αυγό, 1 κουτ. σούπας αμυγδαλέλαιο. Άπλωσε στο πρόσωπό σου, για 15 λεπτά και ξέβγαλε.
Ενυδατική μάσκα: Πολτοποίησε ένα αβοκάντο και άπλωσέ το στο πρόσωπο και στο λαιμό σου.Άφησε το για 15-20 λεπτά ,ξέβγαλε με ζεστό νερό και σκούπισε ταμποναριστά, με μια πετσέτα.
Extra λάμψη: Ξέβγαλε τα μαλλιά σου με λευκό ξύδι! (tip: μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το pedicure σου, επίσης. Απομακρύνει εύκολα τα νεκρά κύτταρα και λευκαίνει τα νύχια σου!)
Πως θα σου φαινόταν ενα σπιτικό γαλάκτωμα μαλλιών; Χτύπησε καλά ενα κρόκο αυγού, 1 κου.γλυκού baby oil και 1 κούπα νερό.Κάνε απαλό μασάζ στο κεφάλι( και στις ρίζες) και ξέβγαλε καλά.
Άν θέλεις extra ενυδάτωση, μπορείς να δοκιμάσεις το εξής μείγμα: 1 αυγό+μέλι +μαγιονέζα(σε ίση ποσότητα). Ανακατεύεις εως ότου γίνουν μια ομοιογενής κρέμα.Απλώνεις στις άκρες των μαλλιών σου και τα αφήνεις  για 15- 20 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!